#سیاهنمایی /9
مدیریّت بادبادکی!!
#شفیعی_مطهر
گفت: خداوند سایۀ بلندپایۀ این مسئولان را کم کم!! از سر ما کم نکند!
گفتم: دیگر چی شده؟
گفت: چندی پیش شهردار تهران از آمادگی دستگاه متبوعش برای انتقال تجربیات مربوط به کاهش آلودگی هوای پایتخت بوسنی یعنی سارایوو خبر داد و حالا حناچی از بهترین راهکار خود برای کاهش آلودگی هوای تهران یعنی "وزیدن باد" رونمایی کرده است!
حالا وزیر راه و شهرسازی هم می فرمایند: در روزهای گذشته شاهد آلودگی در کلانشهرها و همچنین در تهران بودهایم که باید از خدای متعال درخواست کنیم که جریان و وزش بادی را بر ما عنایت کند.
گفتم: حالا مگه چی شده که این قدر شلوغش می کنی؟
گفت: آیا آقای شهردار میخواهد همین نسخه طلایی یعنی "وزیدن باد" را برای دیگران و شهرهایی مانند سارایوو بپیچد؟!
گفتم: مردم کمی تحمُّل کنن و این قدر به مسئولان زحمتکش فشار نیارن!
گفت:می دونی آلودگی هوای تهران سالانه دو میلیارد و 600میلیون دلار به کشور خسارت می زند؟می دانی در جهان سالیانه ۳ میلیون نفر در اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می دهند؟
حالا من میگم اگر ما این مسئولان مبتکر! و خلاّق رو نمی داشتیم،چه می کردیم؟!
گفتم: خب! بندگان خدا چه کنن؟!
گفت: یه وقتی مردم شهر هرت به علّت خشکسالی جلوی کاخ اعلی حضرت هردمبیل تجمُّع کردند و از پادشاه خواستند که برای حلّ مشکل بی آبی کاری بکند. .هردمبیل در جمع مردم حضور یافت و طی نطق غرّایی به مردم مژده داد که به وزیر هواشناسی دستور می دهد برای فردا باران پیش بینی کند!
مردم بیچاره و تسلیم، کف ن و هوراکشان متفرق شدند!
گفتم: باز هم #سیاهنمایی کردی؟!
کانال رسمی تلگرام گاه گویه های مطهر
#سیاهنمایی /9 مدیریّت بادبادکی!!
مردم ,گفتم ,آلودگی ,حالا ,تهران ,یعنی ,آلودگی هوای ,کاهش آلودگی ,هوای تهران ,این مسئولان ,یعنی وزیدن
درباره این سایت